Tragedie împiedicată de polițiști, în municipiul Băileşti


În cursul acestei zile, în jurul orei 11.53, Poliţia Municipiului Băileşti a fost sesizată de o femeie, de 51 de ani, cu privire la faptul că în interiorul locuinței mamei sale, din municipiul Băilești, s-a produs o explozie.

Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, unde au constatat faptul că în interiorul locuinței unde se produsese incendiul, se află o femeie de 77 de ani, din localitate care nu reușise să se autoevacueze, din cauza fumului dens. 

Fără a sta pe gânduri, patrula formată din agent șef adjunct Fircoi Ionuț Stelu și agent șef Stîrcu Marius au întrerupt de îndată energia electrică de la panoul de control al imobilului și au pătruns în interiorul locuinței, de unde au scos în siguranță femeia de 77 de ani.

Ulterior, la fața locului a fost solicitat un echipaj de pompieri pentru asigurarea locului evenimentului.

Astfel, datorită intervenţiei prompte a celor doi agenți de poliţie, s-a realizat limitarea şi stingerea incendiului, precum şi salvarea de vieţi omeneşti.

Felicitări, Ionuț și Marius pentru tactul de care ați dat dovadă! Cu toţii, ca o echipă, aţi împiedicat producerea unei tragedii.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii