Infractiuni rutiere in Dolj

Aflându-se sub influența alcoolului, implicat într-un eveniment rutier

În seara zilei de 21 mai a.c., ora 19.45, polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Craiova au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Elena Farago, un autoturism ar fi lovit alte două autoturisme parcate.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind identificat șoferul autoturismului, un bărbat de 64 de ani, din municipiul Craiova. 

Întrucât emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1.10 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

 

Cercetat pentru conducerea unui moped neînmatriculat și fără a poseda permis de conducere

În seara zilei de 21 mai a.c., ora 23.30, polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Craiova au depistat un tânăr de 24 de ani, din municipiul Craiova, în timp ce conducea un moped pe strada Popoveni.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a constatat faptul că acesta nu posedă permis de conducere, iar mopedul condus nu era înmatriculat/înregistrat.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu