Doi polițiști doljeni au salvat un bărbat din Plenita care a dorit sa se spanzure !


Seara trecută, 22 iunie, în jurul orei 21:04, o intervenție rapidă a polițiștilor a salvat o viață în comuna Plenița. Un bărbat în vârstă de 29 de ani a sunat la 112 anunțând că se află în locuința sa și intenționează să se sinucidă.

Echipajul de urgență, condus de agent șef principal de poliție Nicolae Nicușor Cezar și agent șef adjunct de poliție Tutunaru Ionuț Alin, s-a deplasat imediat la adresa indicată. Ajunși la fața locului, au descoperit că bărbatul avea o bandă din material plastic înfășurată în jurul gâtului, legată de o grindă de lemn la o înălțime de aproximativ 2,5 metri, transmite IPJ Dolj.

Fără ezitare, cei doi polițiști au acționat rapid, tăind și înlăturând banda de plastic și acordând primul ajutor victimei, care se afla în stare de inconștiență. Un echipaj de ambulanță a sosit la fața locului și l-a transportat pe bărbat la spital, unde i s-au acordat îngrijiri medicale de specialitate. Starea sa este stabilă în prezent.

 „Felicitări, Nicușor și Ionuț pentru modul exemplar în care ați acționat! Meritați toată aprecierea pentru profesionalismul și devotamentul de care ați dat dovadă. Grație vouă, astăzi, un om trăiește!”, a declarat IPJ Dolj. 

Sursa-Jurnalul Olteniei

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii