BĂRBAT BĂNUIT DE COMITEREA INFRACŢIUNILOR DE DISTRUGERE ŞI ÎNCĂLCAREA ORDINULUI DE PROTECŢIE, REŢINUT DE POLIŢIŞTI


La data de 16 mai a.c., polițiști din cadrul Secţiei 3 Poliție Craiova au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat de 35 de ani, din Craiova, bănuit de comiterea a 3 infracţiuni de distrugere şi 3 infracţiuni de încălcarea ordinului de protecţie.

 

Din cercetări, poliţiştii au stabilit că în noaptea de 22/23 aprilie a.c., bărbatul ar fi rupt şi sustras două stergătoare auto de la un autoturism ce aparţine unei femei, de 35 de ani, ce se afla parcat pe strada Nanterre, din Craiova.

 

De asemenea, la data de 8/9 mai a.c.,  ar fi procedat similar, iar în ziua de 11 mai a.c., ar fi  înțepat anvelopele spate și ar fi zgâriat aripa stânga spate de la autoturismul femeii, care se afla parcat pe strada Calea Bucureşti, din localitate.

 

Totodată, bărbatul este cercetat de poliţişti pentru comiterea a 3 infracţiuni de încălcarea ordinului de protecţie, întrucât la data de 19 februarie şi 5 aprilie a.c., instanţa de judecată a emis ordine de protecţie prin care bărbatul avea interdicţia de a se apropia la mai puţin de 100 de metri de femeie, de locul de muncă şi de locuinţa acesteia, dar şi de a comunica în orice fel cu aceasta.

 

Ieri, poliţiştii secţiei, cu sprijinul unor poliţişti din cadrul Secţiei 4 Poliţie Craiova au efectuat două percheziții domiciliare, la locuințele deținute de bărbat, pe raza municipiului Craiova, ocazie cu care, cel în cauză a fost depistat şi condus la sediul poliţiei pentru cercetări.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu