TÂNĂR IDENTIFICAT ŞI REŢINUT DE POLIŢIŞTI LA SCURT TIMP DUPĂ CE AR FI SUSTRAS BUNURI DINTR-UN AUTOTURISM


La data de 16 mai a.c.,  polițiști din cadrul Secţiei 5 Poliție Craiova au reținut, pentru 24 de ore, un tânăr de 29 de ani, din Craiova, bănuit de comiterea infracţiunii de furt calificat.

 

La data de 15 mai a.c., poliţiştii au fost sesizaţi de un bărbat, de 41 de ani, din Calopăr, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras din autoturism un portofel.

 

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care la scurt timp, în urma activităţilor specifice, au identificat un tânăr de 29 de ani, din Craiova, bănuit că, prin forţarea butucului portierei stânga față, ar fi pătruns în autoturismul persoanei vătămare, care era parcat pe strada Constantin Brâncoveanu, din Craiova, unde  ar fi sustras un portofel cu documentele personale, carduri bancare și suma de 520 lei.

 

În cursul zilei de ieri, poliţiştii secţiei, cu sprijinul unor poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, l-au depistat pe tânăr şi condus la sediul poliţiei pentru audieri.

 

În baza probatoriului administrat de poliţişti, cel în cauză a fost reținut, pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

 

Astăzi, tânărul va fi prezentat instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu