INFRACȚIUNI RUTIERE IN DOLJ


Bărbat din Slatina, depistat în municipiul Craiova, în timp ce ar fi condus un autoturism sub influenţa substanţelor psihoactive şi fără a deţine permis de conducere

 

Ieri, 16 mai, poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie Craiova şi jandarmi din cadrul GJMb Craiova au oprit pentru control, pe strada George Enescu, din localitate, un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat de 30 de ani, din Slatina.

 

În urma testării acestuia cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

 

Menționăm că rezultatul testării nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, astfel că  bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

 

De asemenea, în urma verificărilor efectuate de poliţişti în aplicaţia eDAC, s-a stabilit că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

 

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe şi fără a deţine

permis de conducere.

 

 Tânăr urmărit de poliţişti în trafic, prins şi cercetat pentru conducerea unui vehicul fără permis

 

Ieri, 16 mai, poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Craiova au efectuat semnal regulamentar de oprire a unui autoturism care circula pe strada pe strada Sebeș, din localitate.

 

Conducătorul auto nu s-a conformat semnalului, continundu-şi deplasarea, fapt pentru care poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia pe străzile Sebeș, Potelu, Prutului şi Nedeia, unde a oprit autoturismul, a coborât şi a fugit.

 

La scurt timp, poliţiştii au reuşit prinderea acestuia, fiind identificat în persoana unui tânăr de 19 ani, din Craiova.

 

Cu ocazia verificărilor efectuate de poliţişti, s-a constatat faptul că tânărul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

 

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul permis de conducere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu