Adrian Mititelu vrea să-l aducă pe Dorin Rotariu la FCU Craiova

Adrian Mititelu intenționează să transfere la FCU Craiova pe Dorin Rotariu,un atacant care în sezonul 2023-2024 a evoluat la FCSB, dar nu s-a impus și a fost ulterior concediat de Gigi Becali, conform Prosport.

Vestea bună pentru olteni este că fotbalistul are o experiență vastă atât în România, cât și în străinătate. Totuși, partea mai puțin favorabilă este că a participat doar la 7 meciuri în ultimul an.

Dorin Rotariu (28 de ani) se află în prezent fără club din februarie 2024, după ce a fost concediat de Gigi Becali de la FCSB. Acest moment poate fi considerat cea mai dificilă perioadă a carierei sale. În ultimul an, din mai 2023 și până în prezent, Rotariu a jucat doar 7 meciuri, toate pentru FCSB. Însă, nu a reușit să fie titular nici o singură dată și nu a înregistrat niciun gol sau pasă decisivă în statistici.

 

Atacantul a fost propus oltenilor, care își propun promovarea în Superliga

După ce a fost concediat de Gigi Becali de la FCSB, Dorin Rotariu nu a reușit să își găsească alt angajament, dar în această vară, șansa sa de revenire ar putea veni din partea CSU Craiova. Adrian Mititelu ar putea realiza o lovitură de proporții pentru FCU Craiova și să îl transfere pe Dorin Rotariu. De asemenea, atacantul a fost propus oltenilor, care își propun promovarea în Superliga.

O colaborare cu FCU Craiova ar putea părea foarte tentantă pentru Rotariu, deoarece ar avea oportunitatea să își relanseze cariera intrată într-un mare impas. Trebuie amintit că el are doar 28 de ani, iar la nivel internațional nu foarte mulți jucători se pot mândri cu o carieră ca a lui. În 2017, el a fost vândut de Dinamo pentru impresionanta sumă de 2.2 milioane de euro, asta după ce și „câinii” le plătiseră celor de la Poli Timișoara 1.1 milioane de euro în schimbul lui. În afara granițelor, Rotariu a evoluat pentru Club Brugge și Mouscron, din Belgia, pentru AZ ALkmaar, din Olanda, pentru FC Astana, din Kazahstan, Lodogorets, din Bulgaria și Atromitos, din Grecia.

Dorin Rotariu a bifat și 10 apariții în tricoul naționalei mari, pentru care a debutat în octombrie 2016 și pentru care a înscris un gol. La capitolul trofee, Rotariu a cucerit Cupa Ligii cu Dinamo, titlul în Kazahstan cu Astana și titlul în Bulgaria cu Ludogorets. În prezent, cota de piață a lui Dorin Rotariu este de 350.000 de euro, conform Transfermarkt.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii