Dolj : Beti si fara permis,prinsi la volan de politisti


Seara trecută, ora 23.22, poliţişti din cadrul Poliției Orașului Dăbuleni au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada Caracal, din orașul Dăbuleni, a avut loc un eveniment rutier.

La fața locului s-au deplasat polițiștii care au constatat faptul că un bărbat, din orașul Dăbuleni, în timp ce conducea un autoturism pe strada Caracal, din localitate, a lovit două autoturisme ce se aflau staționate regulamentar pe partea dreaptă.

 Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,28 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe
 
Depistați la volan sub influența alcoolului
 
În cursul zilei de ieri, 22 iunie, ora 14.48, polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Craiova au depistat un bărbat de 48 de ani, din municipiul Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe strada Dr. Constantin Severeanu.
Întrucât emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 

Noaptea trecută, ora 03.25, polițiști din cadrul Poliției Orașului Filiași au depistat un tânăr de 21 de ani, din comuna Scaești, în timp ce conducea un autoturism pe strada Primăverii, din localitatea Răcarii de Sus.

Și acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În ambele situații, polițiștii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii