Dolj : Raisa a fost condusă pe ultimul drum, chiar de Ziua Copilului !

Familia Raisei, fetița de doi ani ucisă în Dolj, a trăit ieri clipe cumplite, conducând-o pe ultimul drum chiar de Ziua Copilului. În același timp, verișorul acuzat de crimă urmează să fie adus la locul faptei pentru reconstituirea tragediei.

Momente grele pentru părinții Raisei

A fost o nouă zi plină de durere pentru părinții Raisei, fetița de doi ani care a fost ucisă de verișorul ei. Micuța a fost înmormântată pe 1 iunie, chiar de Ziua Copilului. Aproape 80 de persoane s-au adunat pentru a o conduce pe ultimul drum pe fetița ucisă de verișorul ei de 15 ani, conform antena3.ro.

Părinții Raisei spun că până acum nu au discutat cu părinții criminalului și nu pot înțelege cum a fost capabil tânărul de o asemenea atrocitate. Tatăl fetiței crede, de asemenea, că verișorul nu a acționat singur, ci a fost ajutat de cineva.

„Nu mai avem cuvinte. Nu mai avem putere. Sunt mai mulți oameni implicați. Băiatul nu este singurul. A fost ajutat de cineva din familie”, a spus tatăl Raisei, noteaza sursa citata.

După ce fetița a fost găsită moartă, Direcția de Protecție a Copilului a luat măsura plasamentului de urgență pentru fratele de patru ani al Raisei. 

„Băiatul nu a văzut-o, nu știe. Nu a putut să mi-l aducă să-și vadă surioara. Știe că a dispărut de acasă, dar nu mi l-a adus măcar o oră să-și vadă surioara”, a spus mama Raisei. 

Toată comunitatea este îndurerară de moartea fetiței în aceste condiții tragice. Vărul Raisei, fata de doi ani şi jumătate din Dolj găsită moartă pe un câmp de lângă casă, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii