Dolj : A fost reținut tânărul care a provocat accidentul mortal de la Podari

Tânărul în vârstă de 18 ani, care a provocat accidentul de la Podari, în urma căruia un adolescent în vârstă de 16 ani și-a pierdut viața, a fost reținut de polițiști. 

Astăzi, tânărul a fost dus la audieri, fiind reținut pentru 24 de ore.

„Astăzi, 05 septembrie, în continuarea activităţilor desfăşurate de poliţiştii Biroului Rutier Craiova, tânărul de 18 ani, din Ţuglui, a fost condus la sediul poliţiei pentru audieri. În baza cercetărilor efectuate şi probatoriului administrat, tânărul a fost reținut de poliţişti, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis şi sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu.

Acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, cu propunere de arestare preventivă.

Accidentul a avut loc în noaptea de 3 spre 4 septembrie.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti, s-a stabilit că un tânăr de 18 ani, din Ţuglui, în timp ce conducea un autoturism pe DC 104, din direcţia satului Jiul către satul Livezi, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi ar fi părăsit partea carosabilă, răsturnându-se cu autoturismul.

 În urma evenimentului rutier, conducătorul auto şi un adolescent de 15 ani, din Tuglui, pasager în autoturism, au necesitat îngrijiri medicale.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii