DOLJ : BĂNUIŢI DE COMITETREA INFRACŢIUNII DE TÂLHĂRIE CALIFICATĂ, REŢINUŢI PENTRU 24 DE ORE


Polițiști din cadrul Secţiei 6 Poliție Craiova au reținut, pentru 24 de ore, trei tineri cu vârste cuprinse între 16 şi 17 ani, bănuiţi de comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată.

În fapt, în noaptea de 23 spre 24 aprilie 2024, în jurul orei 02.40, un bărbat de 41 de ani, din municipiul Craiova, a sesizat faptul că, în timp ce se afla pe strada Agricultorului, din localitate, ar fi fost agresat fizic de trei persoane necunoscute, fiindu-i sustras portofelul în care avea suma de 600 de lei.

În urma activităţilor investigativ-operative desfăşurate de poliţişti, în cursul zilei de ieri, 04 iunie, au fost depistaţi trei tineri cu vârste cuprinse între 16 şi 17 ani, din municipiul Craiova, bănuiţi de comiterea faptei, aceştia fiind conduşi la audieri.

În urma cercetărilor efectuate şi a probatoriului administrat, cei în cauză au fost reținuţi, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată, fiind introduşi în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

Astăzi, persoanele reţinute vor fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea dispunerii unor măsuri preventive.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii