DOLJ : CERCETAT PENTRU VIOLENŢĂ ÎN FAMILIE, REŢINUT DE CĂTRE POLIŢIŞTI


În cursul zilei de ieri, 04 iunie, polițiști din cadrul Poliției Orașului Bechet au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat de 45 de ani, din comuna Sadova, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie.

În fapt, în cursul zilei 04 iunie, în jurul orei 13.32, poliţiştii au fost sesizaţi de o femeie de 52 de ani, din comuna Sadova, cu privire la faptul că ar fi fost agresată de soțul său.

La faţa locului s-au deplasat de urgenţă poliţiştii care au stabilit că, în timp ce se aflau la domiciliul comun, din comuna Sadova , în urma unui conflict spontan, bărbatul de 45 de ani ar fi lovit-o pe soția sa cu un obiect ascuțit-înțepător, provocându-i leziuni la nivelul membrului inferior.

Femeia a necesitat îngrijiri medicale fiind transportată la spital.

În urma probatoriului administrat, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj.

În cursul acestei zile, persoana reținută va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii