INFRACȚIUNI RUTIERE IN DOLJ


Cercetat pentru conducerea unui autoturism sub influența alcoolului și a substanțelor psihoactive

Noaptea trecută, ora 00.05, polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Craiova au depistat un tânăr de 34 de ani, din municipiul Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe strada Brestei.

În urma testării acestuia cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Menționăm că acestea nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

De asemenea, tânărul a fost testat și cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.49 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Cercetat pentru conducerea unui autoturism fără permis de conducere

Noaptea trecută, ora 01.45, polițiști din cadrul Poliției Orașului Bechet au depistat un tânăr de 29 de ani, din comuna Sadova, în timp ce conducea un autoturism pe strada Craiovei, din comuna Sadova.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a constatat faptul că acesta nu posedă permis de conducere.

În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii